BBL - BOL Praktijkopleider

BBL - BOL


Hier werkt een praktijkopleider met passie!


Wij zijn uitgeroepen tot de beste praktijkopleider 2019


Sam Derks is een praktijkopleider en 1e monteur met passie

Autobedrijf Derks in Malden is uitgeroepen tot de beste leerplaats 2019 van Gelderland!


Wij zijn trots dat we jongeren een kans  mogen geven en ook een vak mogen leren in ons bedrijf.  

'Ik zelf heb ook een tijd gehad dat ik een stageplaats moest hebben om mijn 1e monteurdiploma te halen en het vak te leren in de praktijk, "Ik kan je vertellen een stageplaats vinden bij een garagebedrijf was niet echt makkelijk te vinden en toen ik mijn eerste stageplaats had gevonden mocht ik eigenlijk niets anders dan het gereedschap aangeven, schoonmaken, vloervegen en koffie zetten nou je raad het al dat was dus geen plaats voor mijn. Ik wilde aan auto's, campers, motorfietsen en bedrijfswagens sleutelen en auto's in- en verkopen. Tja je raad het al ze moesten lachen en er werd verteld" "jongetje dat kan niet daar heb jij geen kaas van gegeten" Maar ik kreeg niet eens de kans om het te laten zien ""Ik dacht als ik ooit een autobedrijf begin doe ik het anders". 

"Inmiddels heb ik een autobedrijf met diverse 1e klas automonteurs en technische specialisten  in dienst en heb gemiddeld 150 occasions op voorraad en een netwerk van 850 auto van diverse automerken. 

Wij hebben al diverse stagelopers gehad en ze willen allemaal graag hier hun stage periode bij ons afmaken ( dat vertellen ze tegen hun docenten ). Ook de docenten staan verstelt hoe snel ze bij ons het vak leren in de praktijk. De stagelopers bij ons mogen alles ( wel met begeleider ) en  vegen en schoonmaken! doe ik zelf wel ( knipoog ) Wij hebben inmiddels twee  jongens in dienst genomen die met hoge cijfers hun 1e automonteur diploma's hebben behaald met hoge eind cijfers. Eén is geslaagd als 1e monteur en één is geslaagd  als Technisch specialist personenauto's.   


Beste leerplaats en praktijkopleider Sam Derks


BBL - BOL zijn twee verschillende opleidingtrajecten 


BBL - BOL zijn twee verschillenden opleidingstrajecten die leerlingen kunnen volgen in het middelbaar beroepsonderwijs, Zo kan iemand bijv. een opleiding tot Technische specialist automonteur volgen die zowel in de BBL- variant als de BOL- variant kan worden gevold.

Er zijn wel twee verschillen tussen BBL en BOL. 


BBL opleiding studie betekend een combinatie van werken en leren, waarbij je in dienst bent van een erkend leerbedrijf. 

BOL opleiding is een studie waarbij je het grootste deel van de opleiding op school te vinden bent.


Meer weten over een stageplaats bij in ons  bedrijf? Neem gerust contact met ons op.

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER.  

Dynamo vernieuwen of reparatie in Malden vlak bij Nijmegen, Wijchen, Graven, Overasselt, Heumen, Mook, Cuijk en vlak bij Groesbeek.

Bij ons stop een diploma halen niet met leren


Wij blijven leren in de praktijk en theorie van de laatste technieken.


Een auto zit vol met onderdelen die werken elektrische stroom. Daarom zit er een accu in en een dynamo die het wel moeten doen. Een doorgebrande diode, kapotte spanningsregelaar of probleem met de aandrijving. Als de dynamo weigert, wordt dit dikwijls veroorzaakt door een defect onderdeel in het mechanisme. Des te zwaarder een dynamo wordt belast, des te eerder hij het begeeft. Brand je verlichting zwak of werken je ruitenwissers iets minder? Dan kan een defecte dynamo de boosdoener zijn.

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf die de dynamo kan vervagen. Wat zijn de kosten  van een dynamo?    Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER.  

Aircopomp vervangen of reviseren

Volg jij de opleiding automonteur niveau 3 of 4?


Op zoek naar een stageplaats als monteur, Wij zijn een erkend leerbedrijf. 


Op zoek naar een BBL- stageplaats 1e automonteur of technische specialist?


Of ben je op zoek naar een BOL- stageplaats 1e automonteur, of technische specialist?


Wij zijn een gezellig bedrijf  met mensen die passie hebben voor het monteren repareren aan auto's campers, en bedrijfswagens. 

Al onze monteurs zijn gediplomeerd en hebben passie voor het vak,

- 1e monteurs, - monteur APK meester, - 1e monteur technische specialist,

- monteur technische specialist leermeester - Uitdeuken en spuiten - Bandenspecialist - diagnose specialisten - motor reviseren vernieuwen specialisten enz


Zoek jij een stageplaats in ons bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER