Bosch-accu-specialist

Bosch accu specialist


Accu's voor auto's bedrijfswagens campers en tractors


BOSCH ACCU SPECIALIST

Accu's 

wij beschikken over diverse accu specialisten, die u de juiste accu kunnen adviseren.  De Bosch accu specialist vind u bij ons!

vandaag accu vervangen zonder afspraak! 


  1. Bosch Accu S5
  2. Bosch Accu S5 AGM
  3. Bosch Accu S4 EFB
  4. Bosch Accu S4
  5. Bosch Accu S3


Wij verkopen elke type Bosch accu die in auto, camper, bus of tractor past én daarnaast ook nog eens geheel onderhoudsvrij is.  

De Bosch S5 accu's zijn nog geavanceerder dan de eerdere programmalijnen S3 en S4 en voldoet volledig aan de internationale kwaliteitsnormen als het gaat om het koude startvermogen en capaciteit. Deze combinatie zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Optimale uitrusting
De Bosch accu S5 beschikken over diverse technologische snufjes die resulteren in een optimaal resultaat. Kenmerkend is bijvoorbeeld de verzegelde dekselstructuur, waardoor verdampte zuurvloeistof in de accu blijft. Dat geeft als voordeel dat de accu niet besmeurd raakt met zuur en natuurlijk onderhoudsvrij is.

Door de speciale lastechniek gaat er geen vermogen verloren en zijn de Bosch accu's S5 zeer stabiel. Dit bevordert uiteraard de levensduur en het koude startvermogen van de Bosch accu. Bovendien zijn de beide polen afgedekt met degelijke kapjes om kortsluiting tegen de gaan.

Ook door de noemenswaardige ontwikkelde legering zijn deze accu's speciaal door Bosch ontwikkelde. Hierdoor is corrosie nauwelijks mogelijk en is de zelfontlading minimaal. Voor deze legering geldt eveneens dat deze Bosch accu's geheel onderhoudsvrij zijn.


Gegarandeerde kwaliteit
De aankoopprijs van een Bosch S5 ligt weliswaar hoger dan het gros van de andere accu's, maar daarvoor haal je wel een extreem veilige accu in huis.

Kwalitatief hoogwaardige accu in uw auto, bus, camper, tractor en natuulijk voor een schappelijke prijs!


Heeft u vragen? Wat kost een Bosch accu? 

Welk type Bosch accu bij u het beste bij uw auto, bedrijfwagen past!  Bosch accu voor auto, camper, tractor of bus?


Bosch accu's S5 AMG, Bosch Accu S5, Bosch Accu S4 EFB, Bosch Accu S4, Bosch Accu S3 enz

Voor vragen; Tel. 024 7370318