Auto uitlijnen

Auto uitlijnen Uitlijnen zonder afspraak!

Houd uw autobanden in optimale conditie, 3D uitlijnen


Uitlijnen auto € 75,- ex btw


Snel en eenvoudig auto uitlijnen tegen lage kosten! 


Auto niet goed uitgelijnd? 
Uitlijnen, wat is dat precies? Eenvoudig gezegd: we zetten de wielen van je auto opnieuw recht. Je wielen kunnen krom zijn omdat je door een gat in de weg bent gereden of een stoeprand hebt geraakt.


Herken de tekenen
- Auto trekt naar rechts of links
- Stuurwielkeert niet vanzelf terug naar het midden
- De auto stuurt zwaarder
- De banden slijten schuin af


Komen deze kenmerken je bekend voor? Dan is de kans groot dat je auto uitgelijnd zou moeten worden. Weet je niet zeker of je auto toe is aan een uitlijning? Maak een afspraak voor een uitlijncontrole! Onze uitlijnspecialisten zijn er voor je.

Auto 3D uitlijnen zonder afspraak!

Wat kost auto uitlijnen voor een auto? €75,00 ex btw


Waarom is uitlijnen van belang?
- Minder vervelende slijtage.
Als je auto goed is uitgelijnd, heeft dat vele voordelen. Je voorkomt dat je banden scheef slijten, waardoor ze langer meegaan. Dat scheelt weer in de portemonnee!


- Veiliger op de weg
Met het uitlijnen van de auto zorgen we ervoor dat de wielen recht onder de auto staan. Op deze manier wordt het wegcontactoppervlak van de band gemaximaliseerd. Dit zorgt voor een kortere remweg. Ook is het sturen makkelijker en ligt je auto beter op de weg.


Auto Uitlijnen / auto 3D uitlijnen 
Het uitlijnen van je auto is erg belangrijk voor de wegligging, het benzineverbruik en de slijtage van je autobanden. Je kunt de uitlijning het beste laten controleren als je merkt dat je auto niet lekker stuurt, scheef trekt of als je te veel brandstof verbruikt. Ook als je bijvoorbeeld een stoeprand raakt, kan de uitlijning scheef gaan staan.

Onze tip is om de uitlijning jaarlijks of elke 20.000 km te laten controleren.


Extra check
En als je toch bezig bent... Bij elke auto die bij ons op de brug staat, voeren we onze gratis check uit. We controleren je auto op aandachtspunten, zoals banden, verlichting, remmen en vloeistoffen. Je krijgt een advies over de onderhoudsbeurt.

Ons vernieuwde uitlijncompter


Wij werken alleen met het beste. Ook uw Auto uitlijnen? Bij ons zonder afspraak!

De nieuwste concept in 3D auto uitlijnen.


Auto uitlijnen zonder afspraak dat kan bij ons!

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER.

Autobanden plaatsen zonder afspraak - Goodyear - Dunlop - Pirelli - Firestone - Kleber - Bridgestone - Vredestein - Continental  - Uni Royal - Michelin - Hankook. zowel zomerbanden winterbanden vierseizoenenbanden ook voor uw motorfiets band bent u bij ons op het juiste adres.

Welke banden wij leveren?


De meeste bandenmerken zoals:


- Goodyear - Dunlop - Pirelli - Firestone - Kleber - Bridgestone - Vredestein - Continental

- Uni Royal - Michelin - Hankook. zowel zomerbanden winterbanden vierseizoenenbanden

Ook voor uw motorfiets banden bent u bij ons op het juiste adres!


De prijzen van autobanden kunnen erg verschillen, er zit natuurlijk ook verschil in duurzaamheid en kwaliteit. Om de juiste keuze eenvoudiger te maken vragen wij u om even langs te komen, natuurlijk mag u ook even bellen om de prijzen van onze banden op te vragen. 


Wij beschikken over professionelen bandenopleggers en kunnen dan ook elke type en maat autoband op uw velgen leggen.  Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER


alleseasonbanden is dat de nieuwste trend? Autobedrijf Derks in Malden kant het u vertellen.

All season banden is dat de nieuwste trend?


4 seizoenen banden - zomerbanden en winterbanden tegen lage prijzen!


zomerbanden winterbanden alle types en merken op voorraad in ons magazijn

snelle levering lage kosten dus mooier kunnen wij het niet voor u maken.

Wij leveren banden die goed presteren op nat wegdek presteren op droog wegdek en presteren  op sneeuw.  Voor elke type wagen en ook voor motorfietsen! 


Prijs indicatie van banden? Gemiddelde prijs inclusief montage, balanceren, verwijderingsbijdrage

Vraag naar onze acties!

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER

Wat is het verschil tussen balanceren en uitlijnen?


Autobanden uitlijnen en balanceren worden vaak door elkaar gehaald. Toch is er echt een verschil tussen deze twee:met uitlijnen zetten we uw autobanden in de juiste positie (zo is de wegligging optimaal),

met het balanceren zorgen we ervoor dat de autobanden rollen zonder trilling.

Wat houdt auto uitlijnen in?


Bij het uitlijnen van de auto worden de wielen weer precies in de juiste hoek gezet. Dit proces gebeurt met professionele en speciale apparatuur (uitlijnbanken en computers). Door middel van sensoren (die in de banden zitten) kunnen de banden weer precies in de juiste stand gezet worden.

Is uitlijen altijd nodig?


Een correcte uitlijning van de vier wielen vermindert de bandenslijtage, verlengt de levensduur en verhoogt de brandstofbesparing. Het zal ook de bestuurbaarheid en rijveiligheid verbeteren doordat stuur- en stabiliteitsproblemen zullen afnemen.

Wat kost uitlijnen van een auto?De kosten van een uitlijning bedragen€75,00 Een afspraak voor een uitlijning is bij ons niet nodig Wil je wel een afspraak maken dat mag online. Bij een uitlijning wordt altijd het gehele voertuig uitgelijnd; banden uitlijnen is – in tegenstelling tot wat velen denken – niet mogelijk.