Kleine onderhoudsbeurt

Kleine onderhoudsbeurt


Wagen onderhoud door Autobedrijfderks in Malden 


klein onderhoudsbeurt aan auto camper bedrijfswagen of motofiets bij AutobedrijfDerks in Malden 5 minuten vanaf Nijmegen, Wijchen, Grave, Groesbeek, Mook, Overasselt, Heumen en Cuijk

Kleine onderhoudsbeurt 


Onderhoudsbeurt aan auto, camper, bedrijfswagen of motorfiets 


Grote- kleine onderhoudsbeurt van auto's,  bedrijfswagens en campers


Vaste inspectie 
Het jaarlijkse controle van de auto - bedrijfswagen - camper.

Alle belangrijke zaken worden nagelopen, zoals de remmen, de ophanging en de diverse vloeistoffen. Ook de motorolie wordt ververst en het bijbehorende filter vervangen.Reparatie aan slijtagedelen 
Voor bepaalde slijtagedelen is de levensduur afhankelijk van het gebruik, zoals de remblokken, de remschijven, uitlaat, ruitenwissers en de koppelingsplaat.


Tijd- of kilometergebonden vervanging 
Voor sommige onderdelen bestaat een vervangingsmoment bij een aantal verstreken jaren of verreden kilometers, afhankelijk van wat eerst komt. Een van de bekendste onderdelen die volgens dit principe vervangen worden, is de distributieriem. Wanneer moet u de distributieketting vervangen? Herken slijtage aan de ketting en laat die bij 100.000 tot 150.000 duizend kilometer vervangen.


Onvoorziene reparatie 
Voor veel auto- bedrijfswagen- onderdelen bestaat geen vooraf bepaalde levensduur, maar dat wil niet zeggen dat ze altijd een autoleven lang meegaan. Bijvoorbeeld een waterpomp kan gaan lekken of veer kan breken maar ook een aandrijfas kan defect raken.


Tip: let erop dat een goed onderhouden auto / bedrijfswagen bij inruilen meer inruilwaarde heeft en sneller verkocht is dan een slechte onderhouden wagen.  

Kleine onderhoudsbeurt auto 


Wat wordt er bij een kleine onderhoudsbeurt gedaan ?

Kleine onderhoudsbeurt 


Kleine onderhoudsbeurt:  Kosten?  afhankelijk van merk en type auto.Wilt u een afspraak inplannen voor een kleine onderhoudsbeurt aan uw auto?

U kunt ons bellen tel 024 - 73 70 318, of e-mailen Klik: HIER


Wat kost een kleine onderhoudsbeurt auto?


Wat kost auto, camper, bedrijfswagen of motorfiets onderhoud


Bij Autobedrijf Derks in Malden is de prijs van een kleine beurt auto afhankelijk van het merk en type auto.  Vraag vrijblijvend wat een onderhoudsbeurt zou kosten van uw wagen. 


Autobedrijf Derks in Malden Reparaties voor alle merken auto's campers, bedrijfswagens en motorfietsen.


Heeft u vragen kunt u altijd even langskomen, bellen of e-mailen

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER