Kentekenloket

Kentekenloket


Kenteken overschrijven in Malden RDW erkent 


Kentkenloket Malden vlak bij Nijmegen, Wijchen, Mook, Groesbeek, Grave en Cuijk

Kenteken overschrijven in Malden 


Kentekenloket bij Autobedrijf Derks in Malden. 


Heb je een geschikte scooter, motor of auto gevonden? Kom dan meteen even langs. Wij zijn namelijk het kentekenloket in- en omgeving van Malden, Molenhoek, Mook, Grave, Cuijk, Groesbeek of Wijchen ( Gelderland ) dan kunnen wij u helpen. Wij kunnen uw gekochte voertuig op jouw naam zetten.  


- Scooter overschrijven

- Motor overschrijven

- Caravan overschrijven

- Auto overschrijven

- Campers overschrijven


Kentekenloket bij Autobedrijf Derks Broekkant 45 6581 AD Malden Tel. 024-7370318


Kenteken overschrijven - zo werkt het


Een nieuwe auto, scooter of motor kopen of juist verkopen? Dan is het verplicht om deze direct op de naam van de nieuwe eigenaar te zetten. Dit noemen we het kenteken overschrijven. Op deze pagina lees je alles wat jij wilt weten over het overschrijven van je kenteken en natuurlijk waar je dit doet.Wat is een kenteken overschrijven?


Als je een auto koopt via een dealer, dan regelt deze vaak dat de auto op jouw naam komt te staan. Koop je echter een auto via een particuliere verkoper? Dan moet je zelf de auto op naam zetten. Belangrijk, want pas vanaf dat moment is de wagen écht van jou. Gelukkig is het kenteken overschrijven zo gebeurd bij een Kentekenloket bij jou in de buurt.In 4 stappen je kenteken overschrijven

Voor het overschrijven van de auto (of ander voertuig) ga je samen met de (ver)koper naar een Kentekenloket. Hier is het overschrijven van de auto binnen een paar minuten geregeld. Simpel gezegd doorloop je de volgende vier stappen:


- Stap 1: check of het kentekenbewijs compleet is en neem (als koper) een geldig identiteitsbewijs mee (een Nederlands rijbewijs volstaat ook)

- Stap 2: laat de auto overschrijven bij een Kentekenloket

- Stap 3: geef het vrijwaringbewijs aan de verkoper en bewaar zelf het eerste deel van de nieuwe tenaamstellingcode goed.

- Stap 4: sluit, als je dit nog niet gedaan hebt, direct een autoverzekering af en laat eventueel je auto op 10 vitale punten controleren met een Auto Check deze auto check is bij ons mogelijk. 


Ben je van plan een tweedehands auto van een particulier te kopen? Of heb je net een gebruikte auto gekocht? In dat geval proficiat met je nieuwe aankoop! Om ervoor te zorgen dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan bieden wij de perfecte oplossing: de Kentekenloket Auto Check! Autopech kun je nooit voorkomen. Maar met een Auto Check kun je de kans wel verkleinen.


Tip: Je kunt de Auto Check direct combineren met het overschrijven van je kenteken. Het wettelijke tarief voor de tenaamstelling van een auto kost in Nederland overal hetzelfde, namelijk € 10,10. Met een Auto Check van € 9,90 ben je dus voor slechts twee tientjes klaar!

Tijdens de check controleren we je auto op de volgende 10 punten:


V Accu conditie

V Bandenprofiel diepte

V Bandenspanning 

V Koelvloeistof

V Verlichting voor

V Verlichting Achter

V Wisserbladen voor

V Wisserbladen Achter 

V Olie

V ruitensproeirvloeistof


En dat slechts voor € 9,90


Maak direct bij ons een afspraak voor een Auto Check in Malden


Diensten


Bij ons kun je ook terecht voor aanvullende en relevante diensten rondom je auto's, scooters, motors, tactors, boten, waterscooters, jetskis, bedrijfwagens campers enz.

Wil je weten welke diensten wij aanbieden? Bekijk dan rustig onze site bij Diensten

( bovenstaande button )


APK keuring zonder afspraak de Algemene Periodieke keuring ( APK ) is een wettelijk verplichte keuring. Bij de APK wordt je auto, camper, bedrijfswagen beoordeeld op verkeersveiligheid, milieu en registratie. 


Wilt u een afspraak maken dat mag maar hoeft niet een APK keuring kan bij ons zonder afspraak!

U kunt ons bellen tel 024 - 73 70 318, of e-mailen Klik: HIER


Wat kost een kleine onderhoudsbeurt auto?


Wat kost auto, camper, bedrijfswagen of motorfiets onderhoud


Bij Autobedrijf Derks in Malden is de prijs van een kleine beurt auto afhankelijk van het merk en type auto.  Vraag vrijblijvend wat een onderhoudsbeurt zou kosten van uw wagen. 


Autobedrijf Derks in Malden Reparaties voor alle merken auto's campers, bedrijfswagens en motorfietsen.


Heeft u vragen kunt u altijd even langskomen, bellen of e-mailen

Tel. 024 7370318 of ga naar ons contactformulier KLIK HIER